Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Το “Χημείο” παρέχει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αναλύσεις οίνου, ελαιολάδου, νερού, εδάφους και τροφίμων, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την ομάδα μας, που αποτελείται από νέα άτομα με υψηλή μόρφωση, με συνεχόμενη εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν την εμπιστοσύνη που αναζητούν οι πελάτες και τη δυνατότητα να παρέχουμε άμεσες υπηρεσίες με αξιόπιστα αποτελέσματα.

Έχουμε σαν στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, για περισσότερο ευχαριστημένους πελάτες - συνεργάτες.

Εγκαταστάσεις

Το “Χημείο” εδρεύει στην Καλαμάτα όπου στεγάζεται σε έναν σύγχρονο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την πραγματοποίηση των αναλύσεων που αναλαμβάνει. Στο χημικό εργαστήριο λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα Χημικών Αναλύσεων, Μικροβιολογικών Αναλύσεων και Οινολογικό Εργαστήριο.

Συνεργαζόμαστε με διαπιστευμένα εργαστήρια για να μπορούμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

egkatastaseis-Χημείο-Κανελλοπούλου

Το όραμά μας είναι να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας πάντα την ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε εγγύηση για την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σε όλες τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τον οίνο και τα αποστάγματα, όπως αναλύσεις μούστου και οίνου, υποστήριξη και παρακολούθηση οινολογικών πρακτικών, συμβουλές για την ίδρυση και καλλιέργεια αμπελώνων. Υπηρεσίες ελαιολάδων (αναλύσεις ελαίων, όπως σπορέλαιο, πυρηνέλαιο, ελαιόλαδο), νερού (παρακολούθηση ποιότητας σε νερά δικτύου, γεωτρήσεων, θαλάσσης, πισίνας), εδάφους (έλεγχος γονιμότητας εδάφους), τροφίμων (χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις) και γενικά ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών.

Όλες οι υπηρεσίες

 

Πιστοποιησεις