Newsletter
- Αρχική
- Newsletter
Υπηρεσίες
Τελευταία νέα
-
Νοθεία ελαιολάδου
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ένας φυσικός χυμός που υπερέχει από κάθε άλλο έλαιο καθώς…Διαβάστε περισσότερα -
Βασική ανάλυση ελαιολάδου – Ποιοτική κατάταξη
Η γνησιότητα και η ποιότητα των ελαιολάδων προσδιορίζονται με βάση τα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά…Διαβάστε περισσότερα -
Τι δείχνουν οι σταθερές Κ για το ελαιόλαδο
Η ειδική απορρόφηση στο υπεριώδες Κ232, Κ268 ή Κ 270 και ΔΚ ή αλλιώς οι…Διαβάστε περισσότερα -
ΜΕΤΑΜΠΙΣΟΥΛΦΙΤ (ΘΕΙΩΔΗ) – ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ?
Γιατί προσθέτουμε θειώδη (metabisulfite): Κατά την παραγωγή του μούστου από τα σταφύλια όσο ασηπτικές και…Διαβάστε περισσότερα -
ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟΝ ΟΙΝΟΛΟΓΟ
Η πρώτη Α΄ ανάλυση γίνεται αμέσως μετά το πάτημα των σταφυλιών και καλύτερα πριν την…Διαβάστε περισσότερα